SWING

Klik op afbeelding voor video

Plaatlaser type SWING 3000W – 8000W

Het Type SWING is een perfecte machine voor het snijden van meest uiteenlopende materialen. De machine is met diverse laserbronnen te verkrijgen van 3kW tot 8kW. En de afmeting van de machines varieert van 3×1,5 tor 6×2, wat qua aanschafprijs niet zo’n groot verschil maakt.
De uitstekende snijkwaliteit, de hoge precisie in combinatie met de snelheid, zorgen voor een snijproces wat dat concurerend is tov (ivm met de lage kosten, zowel op aanschaf als ook op gebruik)

Het door PENTA Laser zelf ontwikkelde programma Smartmanager 5.0 is een lasersnijbesturingssysteem waarmee u de lasersnijmachine optimaal kunt gebruiken. Het programma is gebaseerd op Windows met een zeer gebruikersvriendelijke interface, eenvoudig te leren en te bedienen. Het CNC-programma biedt een snijdatabase en laat toe om de parameters aan te passen tijdens het snijproces, om zo het beste resultaat te krijgen. Optimalisatie van de verschillende piercing-modussen, zoals continu piercing, pulse piercing, enz. Een nieuwe generatie van “frog-Jump” Management is volledig geintegreerd waar, door middel van een vloeiende beweging geen onderbrekingen zijn in de verplaatsing van de kop. Hierdoor kan de productiviteit worden verhoogd tot wel 25%. Tijdens het snel verplaatsen wordt de gastoevoer uitgeschakeld. Met de functie van automatische randdetectie wordt ook hier tijd gewonnen. Verder is de machine voorzien van het intelligente Smart Connection. Gekantelde producten worden gedetecteerd om zo een “collision” te voorkomen bij Highspeed cutting.

Gebaseerd op online en op afstand werken biedt Carmitech en Penta Laser de mogelijkheid om te monitoren en ondersteuning op afstand . Op deze manier kunnen we heel precies vaststellen wat er is gebeurd en ondersteuning bieden via  externe toegang welke per sessie door klant wordt vrijgegeven. De gegevensinformatie, gegevensanalyse en -verwerking, kunnen we realtime checken en voorkomt onnodige stilstand. Voordeel van deze werkwijze is dat we tijdig problemen kunnen traceren waardoor de service-efficiëntie en uiteraard het in de  kwaliteit gewaarborgd is en kan blijven, zonder onnodige kosten.  

  • LASER POWER :3000W TOT 8000W (IQ-Functie 3-6kW) 
  • MAXIMAAL WERKBEREIK :10000MM * 2500MM
  • MAXIMUM ACCELERATIE :1.5G
  • MAXIMUM VERPLAATSINGSNELHEID :120M/MIN
  • GEWICHT :9500-19000KG
  • REPETEER POSITIE NAUWKEURIGHEID :±0.1
  • TOTAAL AFMETING :23500MM×3500MM×2500MMT
Benieuwd naar een andere machine?