Penta Laser SWING

Plaatlaser type SWING 2000W – 8000W

Het Type SWING is een perfecte machine voor het snijden van meest uiteenlopende materialen. De machine is met diverse laserbronnen te verkrijgen van 2kW tot 8kW. En de afmeting van de machines varieert van 3×1,5 tor 6×2, wat qua aanschafprijs niet zo’n groot verschil maakt. De uitstekende snijkwaliteit, de hoge precisie in combinatie met de snelheid, zorgen voor een snijproces wat dat concurerend is tov (ivm met de lage kosten, zowel op aanschaf als ook op gebruik)

Het door PENTA Laser zelf ontwikkelde programma Smartmanager 5.0 is een lasersnijbesturingssysteem waarmee u de lasersnijmachine optimaal kunt gebruiken. Het programma is gebaseerd op Windows met een zeer gebruikersvriendelijke interface, eenvoudig te leren en te bedienen. Het CNC-programma biedt een snijdatabase en laat toe om de parameters aan te passen tijdens het snijproces, om zo het beste resultaat te krijgen. Optimalisatie van de verschillende piercing-modussen, zoals continu piercing, pulse piercing, enz. Een nieuwe generatie van “frog-Jump” Management is volledig geintegreerd waar, door middel van een vloeiende beweging geen onderbrekingen zijn in de verplaatsing van de kop. Hierdoor kan de productiviteit worden verhoogd tot wel 25%. Tijdens het snel verplaatsen wordt de gastoevoer uitgeschakeld. Met de functie van automatische randdetectie wordt ook hier tijd gewonnen. Verder is de machine voorzien van het intelligente Smart Connection. Gekantelde producten worden gedetecteerd om zo een “collision” te voorkomen bij Highspeed cutting.

Gebaseerd op het “Internet of Things-technologie” en werken in de cloud, heeft Penta Laser een systeem voor monitoring op afstand opgezet op basis van een cloudplatfor. Op deze manier kan er heel precies worden vastgesteld wat er gebeurd en zakelijke ondersteuning bieden via externe toegang tot gegevensinformatie, gegevensanalyse en -verwerking, controle in realtime. Het tijdig vinden van problemen, het verbeteren de service-efficiëntie en uiteraard het in de gaten houden van de kwaliteit.

  • LASER POWER :2000W TO 8000W (OPTIONAL)
  • PROCESSING FORMAT (LENGTH * WIDTH) :4000MM * 2000MM (OPTIONAL)
  • MAXIMUM ACCELERATION :1.5G
  • MAXIMUM RUNNING SPEED :120M/MIN
  • THE WEIGHT :10500KG
  • REPEATED POSITIONING ACCURACY :±0.01
  • MACHINE TOOL BEARING :2355KG
  • APPEARANCE SIZE ( LENGTH WIDTH HEIGHT ) :11500MM×3500MM×2500MM
Benieuwd naar onze andere plaatbewerkers?