FIBERPLUS

Klik op afbeelding voor video

Plaatlaser FIBERPLUS 3000W – 30000W

Het Type FIBER PLUS was de eerste machine ter wereld die werd voorzien van een 30000W fiberlaserbron.

Door middel van het nieuwe systeem wat PENTA gebruikt op haar machines, was het mogelijk om met de FIBERPLUS nieuwe functies uit te voeren. Zo is het bijvoorbeeld ook mogelijk om de FIBERPLUS uit te rusten met een Bevel-kop. Voor het snijden van plaat onder een hoek, bijvoorbeeld voor lasverbindingen.

Het door PENTA Laser zelf ontwikkelde programma Smartmanager 5.7  is een lasersnijbesturingssysteem waarmee u de lasersnijmachine optimaal kunt gebruiken. Het programma is gebaseerd op Windows met een zeer gebruikersvriendelijke interface, eenvoudig te leren en te bedienen. Het CNC-programma biedt een snijdatabase en laat toe om de parameters aan te passen tijdens het snijproces, om zo het beste resultaat te krijgen. Optimalisatie van de verschillende van de piercing-modussen, zoals continu piercing, pulse piercing, enz. Een nieuwe generatie van “frog-Jump Management” is volledig geintegreerd waar door middel van een vloeiende beweging geen onderbrekingen zijn in de verplaatsing van de kop. Productiviteit verhoging tot wel 25%. Tijdens het snel verplaatsen wordt de gastoevoer uitgeschakeld. Met de functie van automatische randdetectie is de machine ook hierin erg snel. Voorzien van intelligente Smart Connection. Metalen obstructies worden gedetecteerd om zo aanvaringen te voorkomen bij Highspeed cutting.

Gebaseerd op online en op afstand werken biedt Carmitech en Penta Laser de mogelijkheid om te monitoren en ondersteuning op afstand . Op deze manier kunnen we heel precies vaststellen wat er is gebeurd en ondersteuning bieden via  externe toegang welke per sessie door klant wordt vrijgegeven. De gegevensinformatie, gegevensanalyse en -verwerking, kunnen we realtime checken en voorkomt onnodige stilstand. Voordeel van deze werkwijze is dat we tijdig problemen kunnen traceren waardoor de service-efficiëntie en uiteraard het in de  kwaliteit gewaarborgd is en kan blijven, zonder onnodige kosten.  

  • LASER POWER :3000W TO 30000W 
  • WERKBEREIK (L * B) :12000MM * 3000MM 
  • ACCELERATIESNELHEID :1.7G
  • MAXIMUM VERPLAATSINSNELHEID :120M/MIN
  • GEWICHT :13500-25000KG
  • REPETEERNAUWKEURIGHEID :±0.01
Benieuwd naar een andere machine?