Penta Laser BOLT

Plaatlaser Type BOLT 4000W – 20000W

Het type BOLT is een HIGH SPEED FIBER LASERSNIJMACHINE. Voorzien van een speciale snijkop voor hoogvermogen laserbronnnen, gemaakt om op een hoog niveau en constant en betrouwbaar te produceren. Autofocus, fast piercing, unieke 360° anti-collision, stikstof-snijden, scherpe hoeken snijden en precisiesnijtechnologie, maken de BOLT de perfecte machine om hoogwaardige producten te produceren.

Het door PENTA Laser zelf ontwikkelde programma Smartmanager 5.0 is een lasersnijbesturingssysteem waarmee u de lasersnijmachine optimaal kunt gebruiken. Het programma is gebaseerd op Windows met een zeer gebruikersvriendelijke interface, eenvoudig te leren en te bedienen. Het CNC-programma biedt een snijdatabase en laat toe om de parameters aan te passen tijdens het snijproces, om zo het beste resultaat te krijgen. Optimalisatie van de verschillende piercing-modussen, zoals continu piercing, pulse piercing, enz. Een nieuwe generatie van “frog-Jump” Management is volledig geintegreerd waar, door middel van een vloeiende beweging geen onderbrekingen zijn in de verplaatsing van de kop. Hierdoor kan de productiviteit worden verhoogd tot wel 25%. Tijdens het snel verplaatsen wordt de gastoevoer uitgeschakeld. Met de functie van automatische randdetectie wordt ook hier tijd gewonnen. Verder is de machine voorzien van het intelligente Smart Connection. Gekantelde producten worden gedetecteerd om zo een “collision” te voorkomen bij Highspeed cutting.

Gebaseerd op het “Internet of Things-technologie” en werken in de cloud, heeft Penta Laser een systeem voor monitoring op afstand opgezet op basis van een cloudplatfor. Op deze manier kan er heel precies worden vastgesteld wat er gebeurd en zakelijke ondersteuning bieden via externe toegang tot gegevensinformatie, gegevensanalyse en -verwerking, controle in realtime. Het tijdig vinden van problemen, het verbeteren de service-efficiëntie en uiteraard het in de gaten houden van de kwaliteit.

  • LASER POWER :4000W TO 20000W (OPTIONAL)
  • PROCESSING FORMAT (LENGTH * WIDTH) :6000MM * 2000MM (OPTIONAL)
  • MAXIMUM ACCELERATION :4.0G
  • MAXIMUM RUNNING SPEED :200M/MIN
  • THE WEIGHT :18000KG
  • REPEATED POSITIONING ACCURACY :±0.01
  • MACHINE TOOL BEARING :1400KG
  • APPEARANCE SIZE ( LENGTH WIDTH HEIGHT ) :17000×6200×2620MM ( AND PROCESSING FORMAT SIZE RELATED )
Benieuwd naar onze andere plaatbewerkers?