Penta Laser plaatlasers

PENTA LASER heeft haar roots in Italië, sinds 2007 bouwen zij plaatlasersnijmachines van een zeer hoog niveau tegen de beste condities. Deze lasersnijmachines zijn, juist daarom, uitermate geschikt voor de MKB-er in Europa.

De machines van PENTA, de types SWING, BOLT, FIBERPLUS en de BULL dekken het volledige veld aan mogelijkheden, die er zijn op 2D lasersnijden, af. Vermogens van 2000W tot 20000W zijn verkrijgbaar. 10 en 15kW lasers staan inmiddels al 3 jaar volop in productie, wat een berg aan ervaring heeft opgeleverd, ook voor laservermogens van 2 tot 8kW.

PENTA heeft 10-tallen patenten op haar machines wat aangeeft dat er veel kennis over het lasersnijden in huis is. De behoefte uit de markt, daaruit voortkomend Research & Development, staan hoog op de lijst van prioriteiten bij PENTA LASER.

Het grootste voordeel wat wij zien in PENTA is dat zij alle ontwerp-, ontwikkelings-, productie- en kwaliteitscontroles volgens Europese normen, door Europeese medewerkers, laten toetsen, maar wel de lage productiekosten hebben.

Iedere plaat-/metaalbewerker die zelf de flexibiliteit van snijden in huis wil halen, een goede kwaliteit machine zoekt én voor een interessant tarief wil kunnen snijden, is bij PENTA LASER op het juiste adres. Wat zeker niet wegneemt dat Penta Laser met de de BOLT ook in het hogere segment mee wil en kán doen. En dus ook zeker interessant is wanneer er wordt gedacht aan een laser met meer vermogen en dus hogere (én gecontroleerde) snijsnelheden.

Video afspelen
Video afspelen
Swing-3[1] (1)
Video afspelen
Video afspelen