PENTA LASER CHUTIAN Buislaser

PENTA LASER CHUTIAN bouwt sinds 2010 2D buislasersnijmachines van een hoog niveau tegen de beste condities. Deze machines zijn juist daarom, uitermate geschikt voor het MKB.

De machines van PENTA, het type WHIRL, zijn verkrijgbaar van 1kW tot 6kW. Invoerlengte van 7500mm tot 12000mm. De machines zijn standaard uitgerust met een geautomatiseerde aanvoer, waarbij er uiteraard ruimte blijft voor handmatige invoer. Alle ontwerp-, ontwikkelings-, productie- en kwaliteitscontroles worden volgens Europese normen getoetst.

Iedere producent die zelf de flexibiliteit in huis wil halen, een goede kwaliteit machine zoekt én voor een interessant tarief wil kunnen buissnijden, is bij PENTA LASER CHUTIAN op het juiste adres.

FSCut 5000 is een besturings systeem wat in combinatie met de CNC-software (Tubes T-Lite –  Tubes T  –  TubePro) een uitermate uitgebreidde en functionele combinatie is voor het snijden van profielen.  De oorsprong, continue ontwikkeling en ondersteuning, vindt plaats in en vanuit Zuid-Oost Azië.

Het systeem en de software is zeer uitgebreid en heeft een up-to date CAD/CAM programma, een vriendelijke interface en een gemakkelijk bediening. Het NC-programma kan eenvoudig worden gelezen en bewerkt. De bediening is intuïtief en de snijdatabase en de parameters kun je aanpassen tijdens het snijproces, gericht op het bereiken van de beste snijkwaliteit.

Optimaliseer eenvoudig verschillende piercing-modi, zoals continue piercing, pulse piercing, insteek piercing enzovoort. Ervaar ook de nieuwe generatie “materiaal af-tast-functie”, die in één vloeiende beweging, zonder tijdverlies, een optimale verwerking mogelijk maakt.  De automatische gas uitschakelfunctie is gasbesparend. Tevens is de Whirl standaard voorzien van automatische randdetectie, anti collision-functie wat zorgt zorgt voor een soepele en snelle werking. De snijkop is voorzien van temperatuurdetectie. Uiteraard kan de machine vanuit de werkvoorbereiding worden aangestuurd.