Plaat- en Profiel- Lasersnijmachines

WENZHOU.1

Productie Wuhan

 2007

Productie Wenzhou

2017

Productie Shandong,

2019

Met een leverancier die inmiddels 3 productielocaties heeft ,verdeeld over China (Wuhan, Wenzhou en Shandong) en 5 R&D service centra in China en Italië, bouwt  CARMITECH gestaag aan een netwerk van machines in de Benelux, die voldoen aan de hoge kwaliteitseisen en dat voor een gunstige prijs.

Kerncompetenties

  • Het inzetten van krachtige en duurzame laserbronnen. Onze leverancier is dedicated partner van IPG op dat gebied. (De eerste 20kW snijmachines staan al weer geruime tijd in productie, waar vanzelfsprekend een schat aan snijervaring uit naar voren komt, de 40kW is begin 2022 officieel als productiemachine geïntroduceerd). En ondanks óf juist vanwege het hoge vermogen, blijft de uurkostprijs  interessant.
  • Optimaliseren van de machine en de Core componenten (zoals bron, snijkop, koeling, gasregulatie). Waarbij de snijtechnologie en de snijfuncties, vanzelfsprekend een leidende rol hebben.
  • Alle ontwerp-, ontwikkelings-, productie- en kwaliteitscontroles worden volgens onze Europese normen uitgevoerd. High-End producent van plaatlasers. Iedere machine die de fabriek verlaat is onderworpen aan strenge controles.

“OPTIMALISATIE DOOR EFFICIËNTIE”

 

Bedrijfspresentatie