PENTA LASER Lasersnijmachines

“Where Quality Meets Best Conditions”

Productie Wuhan

 2007

WENZHOU.1

Productie Wenzhou

2017

Productie Shandong,

2019

PENTA LASER 

Een joint venture tussen de El.En Group (1981) en Chutian Laser Group (1985), met als doel het ontwikkelen en gunstig produceren van High-End lasersnijsystemen voor het midden en hoog segment. Met inmiddels 3 productielocaties verdeeld over China (Wuhan, Wenzhou en Shandong) en 5 R&D service centra in China en Italië.

Kerncompetenties

  • Het inzetten van krachtige en duurzame laserbronnen, PENTA LASER is dedicated partner van IPG op dat gebied. (De eerste 20kW snijmachines staan al weer geruime tijd in productie, waar vanzelfsprekend een schat aan snijervaring uit naar voren komt). De uurkostprijs is én blijft interessant, ongeacht het vermogen.
  • Optimaliseren van de integratie tussen de machine en de Core componenten (zoals bron, snijkop, koeling, gasaanvoer). Waarbij de snijtechnologie en de snijfuncties uiteraard een leidende rol hebben.
  • Alle ontwerp-, ontwikkelings-, productie- en kwaliteitscontroles worden volgens onze Europese normen uitgevoerd. Europese ingenieurs zijn verantwoordelijk voor een goed en deugdzaam product.

“hoogste rendement tegen de laagste kosten”

 

Bedrijfspresentatie