PENTA LASER Lasersnijmachines

WENZHOU.1

Productie Wuhan

 2007

Productie Wenzhou

2017

Productie Shandong,

2019

PENTA CHUTIAN 

Een joint venture tussen de El.En Group (1981) en Chutian Laser Group (1985), met als doel het ontwikkelen en gunstig produceren van High-End lasersnijsystemen voor het midden en hoog segment. 

Met inmiddels 3 productielocaties verdeeld over China (Wuhan, Wenzhou en Shandong) en 5 R&D service centra in China en Italië, bouwt PENTA CHUTIAN machines die voldoen aan de hoge kwaliteitseisen en dat voor een gunstige prijs.

Kerncompetenties

  • Het inzetten van krachtige en duurzame laserbronnen. PENTA LASER is dedicated partner van IPG op dat gebied. (De eerste 20kW snijmachines staan al weer geruime tijd in productie, waar vanzelfsprekend een schat aan snijervaring uit naar voren komt, de 40kW is begin 2022 officieel als productiemachine geïntroduceerd). En ondanks óf juist vanwege het hoge vermogen, blijft de uurkostprijs  interessant.
  • Optimaliseren van de machine en de Core componenten (zoals bron, snijkop, koeling, gasregulatie). Waarbij de snijtechnologie en de snijfuncties, vanzelfsprekend een leidende rol hebben.
  • Alle ontwerp-, ontwikkelings-, productie- en kwaliteitscontroles worden volgens onze Europese normen uitgevoerd. Penta Laser Chutian is een High-End producent. Iedere machine die de fabriek verlaat is onderworpen aan strenge controles.

“OPTIMALISATIE DOOR EFFICIËNTIE”

 

Bedrijfspresentatie