“Waarom CoastOne kantbank interessanter is dan andere?”

De (compacte) kantbanken van CoastOne zijn erg interessant, omdat:

  • de verwerkingssnelheid hoog is
  • de precisie van positioneren exact is én
  • de besturing intuitief en dus makkelijk is in gebruik.

De machines van CoastOne worden Servo-electrische aangedreven. Hierdoor zijn ze snel en precies. De besturing is eenvoudig en intuïtief, met een menu wat in stappen te zien is op één scherm.

De selectief uitgekozen componenten maakt dat CoastOne 2 tot zelfs 3x sneller zijn dan iedere hydraulische en riem-aangedreven kantbanken. Qua onderhoud is CoastOne interessanter tov de riem en hydraulische type kantbanken. Weinig of geen te vervangen slijtdelen en frequent onderhoud beperkt zich tot het smeren van enkel vetnippels.

Dat CoastOne nog niet echt gekend is in Nederland heeft vooral te maken met de commerciële aandacht die er tot nog toe is gegeven aan deze geweldige fabrikant, of liever gezegd, het ontbreken daarvan.

Duitsland is een grote markt voor CoastOne en daar staan dus ook vele machines te draaien. Van 900mm tot 4000mm allemaal voorzien van een besturing die vrij verkrijgbaar is in de handel. De gebruiker is hierdoor minder afhankelijk van de nukken van de fabrikant.

Servo-electrisch aangedreven machines gebouwd met Finse precisie. Sinds midden maart heeft RPP in Delfgauw de CoastOne C9 in gebruik. Deze compacte maar razendsnelle kantbank wordt dagelijks en zeer intensief gebruikt.

Graag met eigen ogen zien dat de machine echt zoveel sneller is?
Bel, kom langs of stuur tekeningen!

Deel dit bericht

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email