PENTA LASER HIGHPOWER 30kW

Wat maakt Penta Laser high power fiberlasers zo interessant? 

Penta Laser richt zich met haar plaatlasersnijmachines op de markt van gemiddelde dikte tot het dikkere materiaal. Met een verfijnde en ver door ontwikkelde techniek weten zij resultaten te behalen die geen enkele lasersnijfabrikant behaald.

Met de machines van Penta Laser haalt men kwaliteit, snelheid en efficiëntie in huis. Kwaliteit omdat er met een 20- en zelfs een 30kW laser materialen gesneden kunnen worden die voorheen niet geschikt waren voor lasersnijden, maar die nu door de ver doorontwikkelde software en snijtechnologie van Penta Laser, wel mogelijk zijn. Met een minimaal haaksheidverschil van slecht 0,1 mm, een snelheid die hoger ligt dan die van een plasma snijmachine én vanwege de toezegging dat zij de laagste kosten per gesneden stuk behalen, is Penta Laser de leverancier die in haar segment de toon zet.

20mm RVS snijden met fly-cut piercen geeft ongekende snelheid, de insteek technologie die wordt toegepast zorgt voor minimale aansnede en ook hier een haaksheid van 0,1 mm welke ongeëvenaard is.

Penta Laser heeft inmiddels 3 productiefaciliteiten in China, goed georganiseerd en overzichtelijk, precies zoals ze ook in de dagelijkse zaken opereren.  

Carmitech ondersteunt haar klanten met een groep kundige technici, Support en service staan bij ons erg hoog op de prioriteitenlijst.  Alleen met een goed georganiseerde service en support, kunnen en zullen onze klanten de stap naar Penta Laser maken.  

Wie twijfelt aan de mogelijkheden of graag een test wil doen om te vergelijken, nodigen we graag uit om te komen kijken of om tekeningen te sturen.

Zien en ervaren is geloven! 

Impressie

Deel dit bericht

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email