PENTA LASER 8kW BOLT in BENELUX

De PENTA LASER BOLT 4020 8kW is in productie genomen.

Deze 4 x 2 meter machine is geschikt om nagenoeg alle materialen te bewerken en biedt bedrijven die concurrerend in de markt willen acteren, de mogelijkheid om een hoge kwaliteit voor een interessante prijs te bieden.

Door de Corona-perikelen hebben we wat betreft de installatie aardig wat bijzondere sprongen moeten maken, máár is het resultaat zeer naar tevredenheid.

De machine voldoet aan alle nuttige functies die je mag verwachten op een moderne fiberlasersnijmachine. De machines worden standaard met Lantek software uitgevoerd. Met deze software is ook off-line werken direct mogelijk. Andere software-programma’s zijn goed en zonder al te veel problemen te koppelen aan de Penta Lasersnijmachines. De eerste klant gebruikt Wicam, en de postprocessor daarvoor was in goed overleg met PENTA LASER in no-time gemaakt.

De belangrijkste reden is om een PENTA LASER aan te schaffen, is de kwaliteit en de interessante prijs.

De installatie wordt in alle gevallen door de fabrikant zelf verzorgd, (tenzij een epidemie dit onmogelijk maakt …..)

Carmitech beschikt over goede technische mensen welke zorgen voor dat de backup zowel online als op locatie snel en vakkundig wordt verleend, waarbij geldt dat de kundigheid van de mensen groot is én de tarieven zeer interessant.

Carmitech houdt van een No-Nonsens aanpak en biedt met goede machines, een goede service en nette prijzen onze klanten een betrouwbare én betaalbare ondersteuning.

Meer weten over de machine of een afspraak maken, bel 085 782 34 47 of mail naar info@carmitech.com

   

Deel dit bericht