In de Spotlights: CoastOne G30 perskracht 100T

CoastOne G30: dé unieke Servo-electrische kantbank

CoastOne was de eerste machinebouwer die haar machines uitrustte met kogelomloopspindels, omdat dit sneller, nauwkeuriger en praktisch gewoonweg beter is.

De positie van de spindels is optimaal verdeeld over de totale lengte, bombering is bij de machines van CoastOne dus ook niet van toepassing.

De G-series zijn voorzien van meerdere spindels, zo heeft de G20 (2 meter machine) 3 spindels en de G40 (4 meter machine) maar liefst 6 spindels verdeeld over de volledige lengte.

De persdruk wordt hierdoor perfect verdeeld over de lengte van de plaat, waarbij iedere spindel (indien wenselijk en/of noodzakelijk) afzonderlijk kan worden ingesteld.

De positioneernauwkeurigheid is 0,002.

Dat, in combinatie met een hoekmeetsysteem en plaatvolgsysteem, maakt dat de G-serie van Coastone uniek is in zijn soort en een perfecte machine is voor iedere plaatbewerker die dunne plaat verwerkt en een hoge kwaliteit verwacht.

Net als de C-serie zijn ook de G-series servo electrisch aangedreven, waardoor een hoge verwerkingsnelheid wordt bereikt, het stroomverbruik gunstig is en de onderhoudsbehoefte/interval en slijtdelen laag is.

Meer weten? Neem contact op voor een afspraak  of meer informatie!

Deel dit bericht

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email