EMC borstelmachines On the road

De eerste M650 4B voor de Benelux is samen met de M650 5D onderweg naar haar Nederlandse klanten. De bedrijven die gaan werken met deze borstelmachines zijn, enerzijds een staal/constructiebedrijf en anderzijds een machinebouwer/toeleverancier. Lees hieronder de reden waarom zij kiezen voor deze EMC machines…

De EMC borstelmachine M650 5D / slakkenverwijderen

De M650 5D is uitermate geschikt voor een klant die het snijresidu (slakken) van plasma gesneden staaldelen wil verwijderen.

Door de borstels met stalen pinnen, worden de staaldelen op de exacte dikte van het materiaal ingesteld, zodat enkel alles wat boven deze dikte uitkomt (de slakken) wordt verwijderd. De electro-magneet zorgt, ook bij kleinere delen, voor een veilig en stabiel proces.

Het principe is eenvoudig, maar door de unieke werking van de M650 5D erg effectief. De minimale slijtage van de borstels zorgt voor een langdurig en economisch verantwoord proces.


  De EMC borstelmachine M650 4B / radius aanbrengen

De M650 4B is bijzonder goed geschikt om op fibergesneden staalproducten een radius te zetten.

Door de borstels die verticaal en horizontaal 360° draaien wordt het product volledig bewerkt, waarbij de bij randen op een egale wijze een radius wordt opgebracht.

Afhankelijk van het gewenste restultaat (handvriendelijk of R=2) kan de snelheid van de doorvoerband, voorzien van een electro-magneet, worden aangepast.

Het Principe van de 4B machine is uniek in haar soort, voor wie geen vermogen wil uitgeven en wel een bijzondere kwaliteit wil afleveren, zal met de M650 4B heel tevreden zijn.


Iets voor jullie bedrijf?

Graag testen of live meemaken, iedereen is van harte welkom om de machines in bedrijf te zien. Bel en/of mail ons voor een afspraak. 085 782 34 47 / info@carmitech.com

Deel dit bericht

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email