Meer productiecapaciteit met PENTA LASER

Daar waar gerenommeerde fabrikanten trots zijn op het “kunnen” snijden van dikker materiaal, is Penta Laser Chutian aantoonbaar verder met het optimaliseren van deze materie.

Het is naar ons idee veelzeggend dat gebruikers van gerenommeerde merken, de prestaties van de 6- ,8- of 10kW machines, zo hoog inschatten (bijv 25mm staal, zoals op foto). Wat niet helemaal onterecht is, omdat deze fabrikanten goed inspelen op dat wat de klant zegt nodig te hebben en haar machines daarop aanpassen. Dat was zeker het geval bij CO2 laser, maar aanzienlijk minder bij de fiber snij technologie. De gevolgen voor de prijs én de complexiteit van het proces zijn niet in verhouding tot de mogelijke winst… hierdoor is de ROI veel ongunstiger en, door de complexiteit en gevoeligheid van sensoren, is er juist meer risico op stilstand.

En dus; JA, de functionaliteiten van deze machines zijn fancy en handig máár, en dat maakt PENTA LASER interessant, de out-put van één Fiberlasersnijmachine met een substantieel hoger vermogen is, ook bij dunnere materialen, ongekend hoog.

Waar men met een CO2  in verhouding 2 tot 3 dagdiensten draait, kan men dat werk met een HIGH POWER laser in één dagdienst wegwerken. Direct afruimen én de producten daar leggen waar men ze nodig heeft. Ideaal dus voor een optimale flow in het logistieke proces, zonder opsmuk en zeer effectief.

Onder het mom “wat je niet nodig hebt, hoef je niet te hebben én wat je echt nodig hebt, moet je optimaliseren” bouwt Penta Laser Chutian kwaliteit fiberlasersnijmachine voor zeer interessante prijzen. Wie bereid is een objectieve vergelijking te maken, het geld wil investeren in een kwaliteit machine en zaken wil doen met een kundige partij die écht veel kennis heeft van High Power lasers, weet dat hij bij Penta Laser Chutian goed zit!

Deel dit bericht

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email