EMC

EMC roterende borstelmachines

Het primaire doel van EMC is het continue doorontwikkelen en combineren van technieken, tezamen met het verlagen van de prijs van het bestaande machineprogramma. EMC bouwt al vele jaren machines voor het schuren, slijpen en afronden, in de meest uiteenlopende en gevarieerde samenstelling.

Bijna alles is op wens en proces af te stemmen. Doordat EMC voor vele fabrikanten en merken bouwt, zijn ze erg flexibel en hebben ze voor iedere toepassing de meest geschikte oplossing. Op aanvraag kunnen we u hierover informeren.

Carmitech ziet in de M650 Edgerounder een goede aanvulling van haar assortiment. Vanwege het borstelproces, de doorvoerband met vacuüm maar zeker ook vanwege de interessante aanschafprijs.

M650 EdgeRounder

De M650 EdgeRounder met 1 roterende unit van 5 borstels, biedt ieder snijbedrijf de mogelijkheid om snel, egaal en betaalbaar automatisch af te ronden.

Meer info

FLEXY

De FLEXY, is een alles kunner, een allrounder, uitermate geschikt voor ontbramen, randafronding slijpen, finishing en het verwijderen van de oxidehuid

Meer info

GIANT

De GIANT de grootste machine van EMC. Dankzij de robuuste bouw is de machine gemaakt om 24/7 te produceren en kan standaard worden uitgerust met 2 tot 4 units (op aanvraag ook meer).

Meer info