Nabewerkingmachines

De ene klant is de andere niet. Wil je een braam weghalen of alleen net een kantje breken. Ben je een water-, laser- of plasma-/autogeensnijder. Iederen heeft haar eigen specifieke problemen en dus wensen.

Carmitech werkt samen met EMC omdat zij de mogelijkheid bieden om alle bovengenoemde facetten naar wens in de machine te verwerken. De volgorde van stations én het huidige proces zijn bij de keuze van doorslaggevend belang. 

Het kleinste model van EMC, de M650 heeft Carmitech omarmt als zijnde een zeer interessant machine voor veel metaalbewerkende bedrijven, vanwege het uniek karakter en de gunstige prijs.
 

Daarnaast heeft Carmitech zelf een machine ontwikkeld voor de startende “nabewerker” die haar klanten  een extra service wil bieden of zo af en toe wat werk heeft waar een afronding of finish wenselijk is.

Onze merken

EMC

EMC is een Italiaanse firma uit Imola, zij bouwt sinds 1999 de meest uiteenlopende borstel en schuurmachines. Standaard maar zeker ook op klantwens gemaakt. De M650 EdgeRounder is de ideale borstelmachine voor lasersnijwerk. 

TableGrinder

Deze machine is ontworpen door Carmitech samen met een partner. Manueel materialen ontbramen, slijpen, afronden en finishen. Flexibel, doeltreffend en laag in aanschafpijs. Dé ideale machine om klanten de eerste service te bieden.