Nabewerkingsmachines

Nabewerkingsmachines

De ene klant is de andere niet, iedereen heeft andere wensen. Carmitech werkt samen met leveranciers welke geselecteerd zijn op basis van de mogelijkheden.

EMC

EMC bouwt de meest uiteenlopende borstel en schuurmachines, standaard én op klantwens gemaakt. De M650 EdgeRounder is de ideale machine voor lasersnijwerk dat niet scherp mag zijn.

Meer info

TriPURIS GmbH

TriPURIS bouwt planetaire units met 3 roterende borstels. deze zijn per unit uit te breiden. Instelling op borstelhoogte, snelheid en gecontroleerde druk, maakt deze machine geschikt is voor vele toepassingen

Meer info

RWT

De RWT breedbandschuurmachine is robuust en gebruiksvriendelijk. De machine wordt standaard full-option geleverd. Vergelijk wat u krijgt en trek zelf uw conclusie.

Meer info

Tablegrinder

TableGRINDER wordt in Nederland gebouwd, het is een eenvoudig maar erg handig en vooral veelzijdig concept. Wie snijd en de klanten wil verwennen is met deze machine goed bediend.

Meer info

Peitzmeier

Peitzmeier levert modulaire langbandschuurmachines. Wanner u kiest om eenvoudig te starten, maar behoudt de vrijheid om, op een later tijdstip, verder te automatiseren. Is het er niet…. dan maakt Peitzmeier het mogelijk.

Meer info