Wat juist Penta Laser Chutian zo interessant maakt?

Top kwaliteit voor een zeer interessante prijs!

Per jaar worden er in de 3 vestigingen van Penta Laser 1200 machines gebouwd, enkele 2 en 3 kW machines, maar voornamelijk modellen voorzien van >6kW  IPG YLS bronnen en Precitec snijkoppen. De cruciale componenten in de Penta Laser snijmachines zijn van A-kwaliteit, uiteraard met 100% garantie en wereldwijd verkrijgbaar.

De software van de Penta Laser, Smart Manager 5.0, is verrassend eenvoudig, compleet, veelzijdig en makkelijk te koppelen aan nagenoeg iedere externe software. Ook softwareleveranciers zijn hiervan inmiddels overtuigd. De koppeling van ongeacht welke software aan de Penta Laser is in een hand omdraai en perfect functionerend te realiseren.

Penta Laser is technisch georienteerd, op marketing ligt voor het moment geen focus. Duidelijk is dat ze dit niet belangrijk genoeg vinden, het bouwen van “goed functionerende machines voor een interessante prijs” prefereert. En dat is wat het merendeel van de techneuten zal aanspreken.

Dat de meeste High Power IPG bronnen in fiberlasersnijmachines door Penta Laser Chutian zijn verkocht, is naar onze mening veelzeggend over de kennis en mogelijkheden die ze tot hen beschikking hebben.

De technologie achter het snijproces gaat ver, en ook het aanpassen van de parameters kan heel eenvoudig worden uitgevoerd. Dat moet gemakkelijk en goed mogelijk zijn, want juist bij de hogere vermogens is het van belang dat deze cruciale componenten (bron en snijkop) goed worden aangestuurd.

Gebruikers van HighPower lasers weten waarover we het dan hebben, de juiste balans te vinden tussen snelheid, vermogen en kwaliteit is een kunst. Een kunst die Penta Laser Chutian vanwege haar jarenlange ervaring en verkochte aantallen erg goed beheerst.

Samen met de interessante aanschaf- en kostprijs per uur maakt dat de slogan, “Where Quality Meets Best Conditions” de lading goed dekt.

Deel dit bericht

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email