PENTA LASER SWING in de SPOTLIGHTS!

Penta Laser Chutian “WHERE QUALITY MEETS BEST CONDITIONS”

Functionaliteiten zoals IQ-cutting, autofocus, adaptieve hoogteregeling, nozzlereiniging, automatische re-positionering, anti-collision enz enz, zijn standaard.

De Swing werkt met een eenvoudige en gebruiksvriendelijke bediening. Wat uiteraard niet wil zeggen dat deze eenvoud, het optimaliseren van het snijproces in de weg staat.

Optimaliseren van  het snijproces is een specialiteit van Penta Laser, zij zoeken naar de beste condities middels gas en energiebesparing in combinatie met de beste kwaliteit en snelheid. De uurkosten zijn daardoor erg interessant.

De SWING van Penta Laser Chutian.  Verkrijgbaar in veel modellen van klein (3000x1500mm) tot groot (10000x2500mm) en van 3000W tot 12000W.

Koppeling met programma’s, anders dan het Lantekprogramma wat wordt meegeleverd, is geen probleem, de informatie verstrekking en voorziening is helder en meer dan compleet.

Meer weten over de mogelijkheden? Neem contact op met ons via info@carmitech.com of bel 085-782 34 47

#PentaLaserChutian #plaatbewerking #highpower #fiberlasersnijden #wherequalitymeetsbestconditions #plaatsnijden #pentalaserchutian #12kw #exitplasmasnijden #plasmasnijden #lantek #IQcutting #Carmitech

Deel dit bericht

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email