PENTA LASER BOLT in de SPOTLIGHTS!

Penta Laser Chutian “WHERE QUALITY MEETS BEST CONDITION”
Bolt Fiberlasersnijmachine is een van de topmodellen in zijn soort op de markt.

Het frame is geoptimaliseerd door Smart Designing van het industriële centrum SmartCae in Italië, gestimuleerd door het Nastran Sol200 Protocol om zijn dynamische prestaties te verbeteren onder de veeleisende eis voor een bewegingsrespons van 200 m/min en 4G-versnelling.
90% van de onderdelen zijn afkomstig van leveranciers met Global Warranty. PENTA maakt bij de Bolt gebruik van een Precitec snijkop of indien nodig of gewenst (15kW+) een door hen zelf ontwikkelde snijkop, voor het volcontinue snijden met vermogens tot 20kW. Carmitech prefereert de BOLT met een IPG YLS snijbron te leveren, indien anders gewenst is dat op aanvraag mogelijk.

Aangestuurd door “Smart Manager 4.0” software heeft men o.a. de beschikking over meerdere Piercingparameters, voor het beste en/of meest optimale snijresultaat. De nieuwe generatie “Frog Jump” zorgt voor een soepele beweging en meer efficiëntie tijdens het snijden. Met een unieke en geïntegreerde snijdatabase, is de Bolt uitermate geschikte machine voor het snijden van dunne plaat, als ook voor het snijden van de meest uiteenlopende dikke soorten materialen.

Deel dit bericht

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email