Metaal Center Driessen tapt uit een ander vaatje!

MC Driessen ziet potentie in de CNC tapmachine van CoastOne de MT 1212.

Is een CNC-machine puur voor tappen en verzinken interessant? Volgens Antal Driessen van MC Driessen is dat zeker het geval.

De “slimme” mallen, gemaakt door Driessen zelf, bieden de mogelijkheid om de producten vele malen sneller en beter te bewerken. Tappen én verzinken vanuit de werkvoorbereiding wordt met de machine van CoastOne heel eenvoudig en interessant.

Nog niet zo lang geleden toen Driessen nog een combinatie pons-/lasermachine had staan, werd dit werk direct in de flow verwerkt. Tappen tijdens het snijden is niet persé gunstig, want hoe je het ook wendt of keert, een machine gemaakt om te snijden en te ponsen is niet gemaakt voor het tappen en verzinken.

Door vervanging van zijn voormalige machines naar een HighPower laser, moest het tapwerk handmatig worden verricht. Een tijdrovende , saaie activiteit welke toch met veel aandacht dient te worden uitgevoerd.

Dat Carmitech de CoastOne MT1212 ter sprake bracht kwam op het juiste moment, de MT1212 tapmachine is een machine met een hoge nauwkeurigheid en snelheid. Perfect voor plaatdelen.

Na het voortraject van wat kan en moet, de wensen en eisen duidelijk waren, was de keuze snel gemaakt.

CoastOne heeft de machine samen met Carmitech geinstalleerd, waarbij absoluut gezegd: de medewerking en met name de creativiteit van Antal Driessen, werkt buitengewoon inspirerend!


Meer weten van de machine? Bel ons 085 782 34 47 of stuur een bericht naar info@carmitech.com

Meer weten van MC Driessen, klik hier: MC Driessen in Weert

 

Deel dit bericht

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email